Σάλτσμπουργκ-Μαρσέιγ με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Η αγωνιστική δράση μεταφέρεται σήμερα από το Champions League στο Europa League και ένας ακόμη κορυφαίος αγώνας ποδοσφαίρου περιμένει τις προβλέψεις των παιχτών του στοιχήματος, ώστε να μοιράσει κέρδη στους νικητές. Ο αγώνας που ξεχωρίζει σήμερα είναι αυτός ανάμεσα σε Σάλτσμπουργκ και Μαρσέιγ, ο οποίος υπόσχεται “κανονικά” κέρδη στις περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων, αλλά αυξημένα κέρδη στη νόμιμη στοιχηματική εταιρία Novibet.

Η Novibet, εξάλλου, ανακοίνωσε κορυφαίες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League, στο πλαίσιο της προσφοράς** της 0% γκανιότας*. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά**, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δε μειώθηκαν όπως συνήθως – αντίθετα, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και αυξάνουν τα πιθανά κέρδη, χωρίς να αυξάνουν παράλληλα και το ρίσκο.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά** της Novibet;

Η Novibet ανακοινώνει σε καθημερινή βάση την προσφορά** της 0% γκανιότας* και τα έμπειρα μέλη της ήδη γνωρίζουν πώς λειτουργεί και πώς μπορούν να την εκμεταλλευτούν καλύτερα. Η συγκεκριμένη απλά εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθεια που διατηρούν οι bookmakers από κάθε σημείο στοιχηματισμού. Η προμήθεια αυτή μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, αλλά με τη γκανιότα* στο 0%, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Σάλτσμπουργκ-Μαρσέιγ δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται πλέον ως εξής: 2.16 για νίκη της Σάλτσμπουργκ, 3.66 για ισοπαλία και 3.75 για νίκη της Μαρσέιγ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**). Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία