ΤΣΣΚΑ-Λυών με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι ευκαιρίες στοιχηματισμού που παρουσιάζουν οι αγώνες του Europa League είναι κατά κανόνα πολλές, αφού κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης έρχονται αντιμέτωπες, με σκοπό τη νίκη. Σκοπός όσων στοιχηματίζουν σε αυτούς τους αγώνες, από την άλλη, είναι όχι μόνο να εξασφαλίσουν κέρδη, αλλά να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη μπορεί να δικαιολογήσει το ρίσκο που θα πάρουν.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, προσφορές** όπως η σημερινή της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet είναι εξαιρετικά χρήσιμες. Η Novibet ανακοίνωσε και σήμερα την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία αυξάνει ελαφρώς επιλεγμένες αποδόσεις και υπόσχεται περισσότερα κέρδη με το ίδιο ρίσκο. Η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει σήμερα στον αγώνα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Λυών και στην αγορά του 1Χ2.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, η εταιρία στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του ΤΣΣΚΑ-Λυών. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί χάρη στο γεγονός ότι εξαλείφεται η καθιερωμένη προμήθεια που διατηρούν οι εταιρίες στοιχημάτων, με αποτέλεσμα να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις παρακάτω αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League: 2.95 για νίκη της ΤΣΣΚΑ, 3.30 για ισοπαλία και 2.77 για νίκη της Λυών.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στην προσφορά** της Novibet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα, μονά και παρολί οποιασδήποτε αξίας, αρκεί να τοποθετηθούν στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του ΤΣΣΚΑ-Λυών. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και όχι κατά τη διάρκειά του, καθώς τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά**.

Όσοι, τέλος, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία