Λέγκια Βαρσοβίας – Άρκα Γκντίνια με 0% γκανιότα* στη Novibet

Με το πολωνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου να συνεχίζεται, οι παίχτες στοιχήματος συχνά-πυκνά στρέφουν το βλέμμα τους προς τα πολωνικά γήπεδα, αναζητώντας ευκαιρίες στοιχηματισμού. Μια τέτοια ευκαιρία εμφανίζεται και σήμερα, χάρη στην προσφορά** που ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet.

Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία είναι γνωστή στα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Novibet και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Λέγκια Βαρσοβίας και Άρκα Γκντίνια. Η συγκεκριμένη προσφορά** είναι υπεύθυνη για τη μικρή αύξηση των αποδόσεων στα επιλεγμένα σημεία και μπορεί να αποφέρει περισσότερα κέρδη, χωρίς να αυξήσει παράλληλα το ρίσκο.

 

Ο τρόπος αύξησης των αποδόσεων

Αυτό που κάνει ουσιαστικά η προσφορά** είναι να αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στο Λέγκια Βαρσοβίας – Άρκα Γκντίνια. Κανονικά, οι αποδόσεις θα έπρεπε να έχουν μειωθεί ελαφρώς, με την εφαρμογή της γκανιότας*, της προμήθειας που διατηρεί κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα. Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, όμως, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Τα επιπλέον κέρδη, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, καθώς προέρχονται από την αύξηση των αποδόσεων και όχι από κάποιο πριμ, για παράδειγμα, που θα απαιτούσε τζιράρισμα των χρημάτων. Έτσι, όσοι εξασφαλίσουν τα περισσότερα κέρδη μέσω της προσφοράς** θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους.

 

Αυξημένα κέρδη στο 1Χ2

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Λέγκια Βαρσοβίας και Άρκα Γκντίνια θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 1.53 για νίκη της Λέγκια Βαρσοβίας, 4.65 για ισοπαλία και 7.53 για νίκη της Άρκα Γκντίνια.

Οι αποδόσεις αυτές ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς**. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* και (σε αντίθεση με την εταιρεία στοιχήματος Novibet) έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις της Novibet να κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Λέγκια Βαρσοβίας – Άρκα Γκντίνια, πριν ο αγώνας ξεκινήσει (είναι προγραμματισμένος για τις 21:30). Επιπλέον, η πρόβλεψη που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να είναι σωστή, ώστε να εξασφαλίσουν οι παίχτες τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

Λόγω αγωνιστικής απραξίας των τελευταίων ημερών η νόμιμη ιστοσελίδα Novibet έχει στρέψει το ενδιαφέρον της αλλά και τις προσφορές** της στα πρωταθλήματα των βόρειων χωρών.'Ετσι ύστερα από το ιρλανδικό πρωτάθλημα και τον αγώνα της Μποέμιανς με τη Ντάνταλκ όπου ανακοίνωσε 0% γκανιότα* έρχεται σήμερα το πολωνικό και η Λέγκια Βαρσοβίας με την Άρκα Γκντίνια.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία