Σέφιλντ Γιουν. – Κάρντιφ με ενισχυμένες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Οι λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου μπορούν σήμερα να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε μια σειρά από αγώνες που καλύπτονται στοιχηματικά από την Goalbet και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα και με το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να λάβουν. Όσοι, όμως, επιλέξουν έναν συγκεκριμένο αγώνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, χάρη στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet.

Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει στην περίπτωση του αγώνα του Championship ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Κάρντιφ και αποκλειστικά για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2. Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

0% γκανιότα στο 1Χ2 του απιλεγμένου αγώνα

Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet ισχύει μόνο για τον σημερινό αγώνα του Championship ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Κάρντιφ και μόνο για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξή του στην αγορά του 1Χ2. Βασικός σκοπός των παιχτών είναι, βέβαια, να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα κέρδη που θα φέρουν οι ενισχυμένες αποδόσεις.

Οι εν λόγω αποδόσεις βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Championship και, χάρη στην προσφορά, έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 2.59 για νίκη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, 3.26 για ισοπαλία και 3.16 για νίκη της Κάρντιφ. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

Ο λόγος που έχουν αυξηθεί οι συγκεκριμένες αποδόσεις, τέλος, είναι ότι η εταιρία στοιχήματος Goalbet εξάλειψε την καθιερωμένη προμήθειά της από τα επιλεγμένα σημεία, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι τα κέρδη που θα προκύψουν μέσω της προσφοράς έχουν τη μορφή μετρητών.

H Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που ανακοίνωσαν 0% γκανιότα στον αγώνα του Championship μεταξύ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Κάρντιφ, 0% γκανιότα ανακοίνωσε και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία