Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Όσο οι κορυφαίοι αγώνες μπάσκετ της Euroleague καταλαμβάνουν κομμάτι του αγωνιστικού προγράμματος της ημέρας τόσο οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να είναι σίγουρα ότι θα μπορούν να εκμεταλλευτούν συμφέρουσες προσφορές** που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η σημερινή ημέρα δεν αποτελεί εξαίρεση, για την Novibet η οποία προσφέρει με κορυφαίες αποδόσεις τον αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικότερα, το Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα δύο σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

0% γκανιότα* στην αγορά νικητή του Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε

Ο τρόπος συμμετοχής στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet είναι αρκετά απλός και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στην αγορά του νικητή του Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να είναι μονά ή παρολί.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα ανταμειφθούν με αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς** της Novibet

Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, οι δύο αποδόσεις στην αγορά του νικητή του σημερινού επιλεγμένου αγώνα έχουν αυξηθεί και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 1.36 για νίκη της Μπαρτσελόνα και 3.75 για νίκη της Φενέρμπαχτσε. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά**, και υπόσχονται να ανταμείψουν τους νικητές με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία