Κορυφαίες αποδόσεις στο Μαρσέιγ-Λειψία από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Μαρσέιγ και Λειψία έρχονται σήμερα αντιμέτωπες, στο πλαίσιο του Europa League, σε έναν αγώνα που συγκεντρώνει αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον. Για τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, μάλιστα, το ενδιαφέρον αυτό είναι ακόμη εντονότερο, χάρη στις κορυφαίες προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι σε επιλεγμένα σημεία.

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα του Europa League, με αποτέλεσμα να έχουν ενισχυθεί οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

 

Περισσότερα κέρδη στο Μαρσέιγ-Λειψία

Η προσφορά της Goalbet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της χώρας μας, ισχύει αποκλειστικά για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Λειψία και αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2. Εκεί βρίσκονται οι τρεις ενισχυμένες αποδόσεις, οι οποίες κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Η καθιερωμένη προμήθεια, άλλωστε, ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης – από τη στιγμή που απουσιάζει, όμως, οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Europa League: 2.35 για νίκη της Μαρσέιγ, 3.84 για ισοπαλία και 3.18 για νίκη της Λειψίας. Οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά της Goalbet. Αυτό σημαίνει ότι υπόσχονται και περισσότερα κέρδη στους νικητές, εφόσον βέβαια τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναγράφονται στην προσφορά.

Η Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες εταιρείες στοιχημάτων της Ελλάδος που ανακοίνωσε με 0% γκανιότα στα μέλη της, την ίδια προσφορά ανακοίνωσε και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία