Ενισχυμένη αξία στο ΑΕΚ – Κλαμπ Μπριζ από την εταιρεία στοιχήματος Novibet

Οι προκριματικοί αγώνες του Champions League δίνουν τη θέση τους σήμερα στους αντίστοιχους του Europa League με την ελληνική αντιπροσώπευση να είναι σε αυτή την περίπτωση εντονότερη. Αντιπροσώπευση των ελληνικών ομάδων, μάλιστα, έχουμε σήμερα και στον τομέα των στοιχηματικών προσφορών**, με τον αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ να ξεχωρίζει στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, καθώς προσφέρεται με 0% γκανιότα*.

Η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για τις αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα και υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

0% γκανιότα* και αυξημένα κέρδη στο 1Χ2

Αναλυτικότερα, τα μέλη της εταιρείας στοιχηματισμού Novibet έχουν σήμερα την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ενισχυμένες αποδόσεις στον αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κλαμπ Μπριζ. Οι αποδόσεις έχουν ενισχυθεί στην αγορά του 1Χ2, χάρη στο γεγονός ότι η καθιερωμένη προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα*) που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις απουσιάζει. Έτσι, οι τιμές που έχει ανακοινώσει η στοιχηματική εταιρεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Τα κέρδη, βέβαια, εξαρτώνται από τις αποδόσεις των τριών σημείων της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League που έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της Novibet. Αναλυτικότερα, οι εν λόγω αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.24 για νίκη της ΑΕΚ, 3.35 για ισοπαλία και 3.85 για νίκη της Κλαμπ Μπριζ. Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχει αυξήσει τις αποδόσεις αυτές, σε σημείο που να ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, αλλά και τον μέσο όρο της αγοράς.

 

Τα στοιχήματα που θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσουν και τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κλαμπ Μπριζ, πριν την έναρξή του, απόψε στις 21:00. Και, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εισπράξουν οποιοδήποτε κέρδος – πόσο μάλλον τα αυξημένα που υπόσχεται η προσφορά**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία