Τρεις προσφορές για το Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται απόψε στις 21:30 τη Χόφενχαϊμ, στο πλαίσιο της Bundesliga, και οι λάτρεις του γερμανικού ποδοσφαίρου έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήθος ευκαιριών για στοιχηματισμό, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, βέβαια, μπορούν ακόμη και να αυξηθούν περαιτέρω, χάρη σε κάποιες σχετικές προσφορές της τελευταίας στιγμής που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων.

 

Από αυτές τις προσφορές ξεχωρίζουν τρεις, με τις δύο να υπόσχονται αύξηση κερδών και τη μία να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε ορισμένες αγορές. Πρόκειται για τρεις προσφορές που ανακοίνωσαν οι Championsbet και Sportingbet για τον αποψινό αγώνα.

 

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Championsbet, λοιπόν, υπόσχεται αυξημένα κέρδη στα μέλη της, ανακοινώνοντας 0% γκανιότα στο Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα στην αγορά του 1Χ2 θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που προκύπτουν από την παρακράτηση μηδενικής προμήθειας. Με λίγα λόγια, λοιπόν, τα μέλη της Championsbet που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα λάβουν αυξημένα κέρδη, χάρη στη μηδενική γκανιότα.

 

Αυξημένα θα είναι και τα κέρδη όσων στοιχηματίσουν σωστά και στη νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων της Sportingbet. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα στοίχημα πριν την έναρξη και ένα κατά τη διάρκεια του αγώνα και κερδίσουν θα λάβουν ένα μπόνους 5% επιπλέον των κερδών τους. Οι παίχτες αυτοί μπορούν να συμπεριλάβουν οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές επιθυμούν, αλλά και να σχηματίσουν ένα παρολί, προσθέτοντας στο δελτίο τους κι άλλους αγώνες. Προκειμένου, όμως, να μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά το παρολί, θα πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Τα μέλη της Sportingbet, από την άλλη, θα έχουν και την ευκαιρία να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού σε συγκεκριμένες αγορές. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων σε όσους προβλέψουν λανθασμένα στις αγορές του ακριβούς σκορ, σκόρερ, scorecast και των ειδικών στοιχημάτων, στην περίπτωση που η Ντόρτμουντ πετύχει τρία τουλάχιστον γκολ απέναντι στη Χόφενχαϊμ.

 

Χάρη στις παραπάνω προσφορές, λοιπόν, οι παίχτες του online στοιχήματος μπορούν να δώσουν μεγαλύτερη αξία στα στοιχήματά τους, είτε αυξάνοντας τα πιθανά τους κέρδη είτε μειώνοντας το ρίσκο σε συγκεκριμένες αγορές.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία