Ευκαιρία για αυξημένα κέρδη στην Premier League προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά, χάρη στην οποία τα μέλη της μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο. Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για έναν επιλεγμένο σημερινό αγώνα.

Αναλυτικότερα, η Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα μέλη της στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ. Η προσφορά υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους νικητές, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ με 0% γκανιότα στην Goalbet

Η προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet αυξάνει ελαφρώς τις αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες για να τις εκμεταλλευτούν είναι να καλύψουν τρεις απλές προϋποθέσεις: πρώτον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ, δεύτερον, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα και, τρίτον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά βρίσκονται στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα και θα παραμείνουν αυξημένες, έως την έναρξη του αγώνα. Έως τότε, θα κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, ως εξής: 2.75 για νίκη της Άστον Βίλα, 3.68 για ισοπαλία και 2.73 για νίκη της Γουέστ Χαμ. Οι αποδόσεις αυτές, τέλος, ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, σε σχέση με αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Η Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας που επέλεξε να ανακοινώσει με 0% γκανιότα τον αγώνα Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ για τα μέλη της, τον ίδιο αγώνα επέλεξε και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία