Αυξημένες αποδόσεις στο Coppa Italia ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Goalbet

Η εταιρία στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά που δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα. Ο αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά είναι αυτός του Coppa Italia ανάμεσα σε Ίντερ και Λάτσιο και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε αυτόν θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τρεις αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει τον σημερινό αγώνα του Coppa Italia με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι τρεις αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Χάρη στην προσφορά, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Πού οφείλεται η αύξηση των αποδόσεων;

Από τη στιγμή που η στοιχηματική εταιρία Goalbet αποφάσισε να διατηρήσει 0% γκανιότα στο Ίντερ-Λάτσιο, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δε μειώθηκαν ως συνήθως, προκειμένου να εξασφαλίσει την καθιερωμένη του προμήθεια ο bookmaker. Αντίθετα, οι επιλεγμένες αποδόσεις αυξήθηκαν και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Η προσφορά είναι εξαιρετικά απλή και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να την εκμεταλλευτούν, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Ίντερ-Λάτσιο. Όσοι καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, χωρίς να έχουν ρισκάρει περισσότερο.

 

Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά

Στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Coppa Italia, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Goalbet έχουν αυξηθεί και πλέον διαμορφώνονται ως εξής: 2.25 για νίκη της Ίντερ, 3.66 για ισοπαλία και 3.31 για νίκη της Λάτσιο. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία