Μπενφίκα-Ντόρτμουντ με 0% γκανιότα στην Goalbet

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet επιστρέφει στο πρόγραμμα των καθημερινών προσφορών της, ταυτόχρονα με την επιστροφή του Champions League και των αγώνων που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των παιχτών τις επόμενες εβδομάδες! Πιστή στο πνεύμα των προσφορών της, λοιπόν, η Goalbet προσφέρει σήμερα τον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Μπενφίκα και Ντόρτμουντ με 0% γκανιότα.

 

Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα και θα επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί χάρη στην απουσία της γκανιότας – πρόκειται για την προμήθεια που διατηρεί η Goalbet, όπως όλοι οι bookmakers, σε κάθε στοίχημα. Η γκανιότα προκαλεί μια μικρή μείωση στις αποδόσεις, αλλά αφού βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, καθώς δεν έχουν μειωθεί.

 

Χάρη στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας, λοιπόν, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του Champions League και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν τις εξής αποδόσεις: 3.25 για νίκη της Μπενφίκα, 3.45 για ισοπαλία και 2.44 για νίκη της Ντόρτμουντ. Αν συγκρίνουν τις αποδόσεις αυτές με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, θα διαπιστώσουν πως είναι υψηλότερες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη – ειδικά σε σύγκριση με αυτές από τις εταιρίες στοιχημάτων που διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Για να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Goalbet, όμως, οι παίχτες δεν αρκεί να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 του Μπενφίκα-Ντόρτμουντ. Θα πρέπει και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν (με τη μορφή μετρητών που είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη) αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία