Νορβηγία-Σουηδία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι φιλικοί αγώνες των εθνικών ομάδων ανά τον κόσμο έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες και το σημερινό πρόγραμμα φέρνει αντιμέτωπες τη Νορβηγία και τη Σουηδία σε ένα σκανδιναβικό ντέρμπι που παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, και τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σε αυτόν μπορούν να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία, χάρη σε κάποιες προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι ιστοσελίδες του online στοιχήματος.

 

Στην στοιχηματική εταιρία Stoiximan, συγκεκριμένα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο ντέρμπι ανάμεσα σε Νορβηγία και Σουηδία θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν 0% γκανιότα από τα στοιχήματα. Η απουσία της γκανιότας, λοιπόν, της προμήθειας που διατηρούν οι bookmakers και μειώνουν ελαφρά τις αποδόσεις σε κάθε αγορά, έχει ως αποτέλεσμα την επαναφορά των αποδόσεων σε υψηλότερα επίπεδα. Και, όπως γνωρίζει κάθε παίχτης, υψηλότερες αποδόσεις σημαίνουν και υψηλότερα πιθανά κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα μέσω του Stoiximan θα συναντήσουν τις εξής αποδόσεις: 3.15 για νίκη της Νορβηγίας, 3.35 για ισοπαλία και 2.58 για νίκη της Σουηδίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, δεν είναι απλά υψηλότερες από ότι θα ήταν, αν ο Stoiximan διατηρούσε κανονικά γκανιότα στον αγώνα, αλλά και υψηλότερες από τη συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών.

 

Επιπλέον, η συγκεκριμένη προσφορά έχει μόλις δύο απαιτήσεις από τους παίχτες, προκειμένου να τους ανταμείψει με αυξημένα κέρδη: να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 πριν την έναρξη του αγώνα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές, δεν απαιτείται κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού. Και όσοι κερδίσουν δεν είναι αναγκασμένοι να τζιράρουν την αξία των επιπλέον κερδών τους, προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους. Τα επιπλέον αυτά κέρδη, άλλωστε, είναι μετρητά που προέρχονται από τις αυξημένες αποδόσεις και όχι κάποιο bonus.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία