Αυξημένα κέρδη στην Primera Division υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

H Novibet, η οποία μάλιστα ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ξεχώρισε έναν από τους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου της ισπανικής Primera Division και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, υπό την προϋπόθεση ότι θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Ο αγώνας που υπόσχεται σήμερα αυξημένα κέρδη στους παίχτες είναι αυτός ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Η σημερινή προσφορά**, όχι μόνο υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, αλλά συνοδεύεται και από ελάχιστες προϋποθέσεις, γεγονός που σημαίνει ότι ζητά λίγα ανταλλάγματα από τους παίχτες.

 

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Τα αυξημένα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίχτες οφείλονται στις τρεις εξίσου αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet στα σημεία του 1Χ2 του Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ. Οι αποδόσεις, με τη σειρά τους, αυξήθηκαν χάρη στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που υπό κανονικές συνθήκες μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση.

Χωρίς τη γκανιότα*, λοιπόν, οι τρεις αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα αυξήθηκαν και πλέον έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.74 για νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ, 3.52 για ισοπαλία και 2,82 για νίκη της Βιγιαρεάλ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς**.

Οι προϋποθέσεις αυτές, μάλιστα, είναι σχετικά απλές. Οι παίχτες έχουν διορία έως την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και δε θα υπόκεινται σε απαιτήσεις τζιραρίσματος. Με άλλα λόγια, τα κέρδη από τα παραπάνω στοιχήματα θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία