Σαουθάμπτον-Τότεναμ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Premier League αναμένεται να απασχολήσει τους παίχτες του στοιχήματος για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, καθώς η τρέχουσα αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα, με τον αγώνα ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Τότεναμ. Πρόκειται για έναν αγώνα που θα παρουσίαζε έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον, ακόμη και αν δε συμμετείχε στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan.

 

Χάρη στην προσφορά, βέβαια, το ενδιαφέρον αυξάνεται ακόμη περισσότερο και τα μέλη της ιστοσελίδας θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Ο Stoiximan, άλλωστε, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία.

 

Η προσφορά αφορά στις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2, όπου διατηρείται μηδενική γκανιότα. Χάρη στην απουσία της γκανιότας, η προμήθεια του Stoiximan εξαλείφεται και δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις. Παραμένουν, λοιπόν, σε υψηλότερα επίπεδα, με αποτέλεσμα να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα της Premier League: 2.90 για νίκη της Σαουθάμπτον, 3.33 για ισοπαλία και 2.80 για νίκη της Τότεναμ. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Η πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρεί κανονικά γκανιότα στον αγώνα και έχει μειώσει το ύψος των αποδόσεων που ανακοινώνει.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν την προσφορά, τέλος, θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία στην αγορά του 1Χ2, όπου έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Εφόσον τα καταφέρουν, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία