0% γκανιότα στο NBA από τον Stoiximan

Τα πλέι-οφ του NBA συνεχίζονται, με τους Οκλαχόμα Θάντερ να υποδέχονται απόψε στις 04:30 τα ξημερώματα τους Σαν Αντόνιο Σπερς, σε έναν αγώνα που έχει καταλάβει περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan. Η θέση αυτή οφείλεται, όχι μόνον στο στοιχηματικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει ο αγώνας, αλλά και στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι τον προσφέρουν με 0% γκανιότα.

 

Αυτό σημαίνει ότι όσοι παίχτες αποφασίσουν να στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Και το μόνο που έχουν ουσιαστικά να κάνουν είναι να προβλέψουν το νικητή της αναμέτρησης, πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη προσφορά είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του νικητή στον αποψινό αγώνα του NBA. Η απουσία της γκανιότας σημαίνει ότι ο Stoiximan δε διατηρεί την καθιερωμένη προμήθεια (γκανιότα) και πως οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί για αυτόν τον σκοπό. Όσοι, λοιπόν, προβλέψουν σωστά θα λάβουν αυξημένα κέρδη, αντίστοιχα των αυξημένων αποδόσεων.

 

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan για τον αποψινό αγώνα του NBA  έχουν ως εξής: 2.19 για νίκη των Οκλαχόμα Θάντερς και 1.83 για νίκη των Σαν Αντόνιο Σπερς. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν ξεπεράσει το μέσο όρο και κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα αυτών που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Για να εξασφαλίσουν, τέλος, τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά του Stoiximan, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις μιας προσφοράς που δε ζητά ούτε κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα της αξίας των επιπλέον κερδών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία