Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Δύο από τις κορυφαίες ομάδες του Champions League επιστρέφουν απόψε στο γήπεδο και τίθενται αντιμέτωπες σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά στη φάση των 16 της διοργάνωσης. Πρόκειται για την Άρσεναλ και την Μπαρτσελόνα, οι οποίες αναμένεται απόψε να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων, αλλά και των παιχτών του στοιχήματος.

 

Όσοι, μάλιστα, στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του Champions League μέσω της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην καθιερωμένη προσφορά της μηδενικής γκανιότας που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Ο bookmaker διατηρεί μηδενική προμήθεια (ή γκανιότα) από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία να είναι αυξημένες και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από αυτές του ανταγωνισμού.

 

Αναλυτικότερα, το γεγονός ότι η γκανιότα βρίσκεται στο 0% σημαίνει πως οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ποτέ, προκειμένου να εξασφαλίσει προμήθεια ο Stoiximan, και πως βρίσκονται στα εξής υψηλότερα επίπεδα: η νίκη της Άρσεναλ συνοδεύεται από απόδοση 4.80, η ισοπαλία από απόδοση 4.00 και η νίκη της Μπαρτσελόνα από απόδοση 1.83.

 

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις υπόσχονται κατά κανόνα υψηλότερα κέρδη από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού στα αντίστοιχα σημεία. Άλλωστε, οι περισσότερες από αυτές διατηρούν κανονικά γκανιότα και οι αποδόσεις τους έχουν μειωθεί, σε αντίθεση με αυτές που ανακοίνωσε ο Stoiximan.

 

Κάθε παίχτης που επιθυμεί, όμως, να διεκδικήσει τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσει τα στοιχήματά του πριν ξεκινήσει ο αγώνας που έχει προγραμματιστεί για τις 21:45. Επιπλέον, θα πρέπει να προχωρήσει σε πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2. Και, φυσικά, η συγκεκριμένη πρόβλεψη θα πρέπει να είναι σωστή, προκειμένου να εξασφαλίσει τα επιπλέον κέρδη που υπόσχεται ο Stoiximan, με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία