Τρεις προσφορές για το Βαλένθια-Μπαρτσελόνα

Η Βαλένθια υποδέχεται την Κυριακή 30 Νοεμβρίου τη Μπαρτσελόνα, σε ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα ντέρμπι της ισπανικής Primera Division, και οι παίχτες του online στοιχήματος μπορούν όχι μόνο να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες στοιχηματισμού, διεκδικώντας πιθανά κέρδη, αλλά και να συμμετάσχουν σε κάποιες προσφορές, οι οποίες υπόσχονται είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο.

 

Η εταιρία στοιχήματος Sportingbet ήταν η πρώτη ιστοσελίδα που έσπευσε να ανακοινώσει όχι μία, αλλά δύο προσφορές για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στο ισπανικό ντέρμπι. Η πρώτη αφορά σε ένα μπόνους 5% επί των κερδών, το οποίο θα εισπράξουν όσοι προβλέψουν σωστά σε ένα στοίχημα πριν την έναρξη και ένα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιεσδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές και να σχηματίσουν ακόμη και παρολί, εφόσον όλα τα σημεία του διευθετούνται την ίδια ημέρα με το Βαλένθια-Μπαρτσελόνα.

 

Η δεύτερη προσφορά της Sportingbet αφορά σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές και χάσουν. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο ακριβές σκορ, τον σκόρερ, το scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ) και στα ειδικά στοιχήματα και χάσουν μπορούν να λάβουν πίσω τα χρήματά τους, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Αυτό, όμως, θα συμβεί μόνο στην περίπτωση που επαληθευθεί το σενάριο που έχει ανακοινώσει η Sportingbet και το οποίο θέλει τη Μπαρτσελόνα να κερδίζει, χωρίς να δεχτεί ούτε ένα γκολ από τη Βαλένθια.

 

Τέλος, οι παίχτες που αναζητούν αυξημένη αξία από τα στοιχήματά τους έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στην Championsbet, με 0% γκανιότα. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει μηδενική γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία πιθανά σημεία να είναι ελαφρώς αυξημένες, σε σχέση με τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού.

 

Με λίγα λόγια, το ντέρμπι ανάμεσα σε Βαλένθια και Μπαρτσελόνα αποτελεί μια καλή αφορμή για στοιχήματα αυξημένης αξίας, χάρη στις προσφορές που ανακοίνωσαν οι παραπάνω εταιρίες στοιχημάτων.



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία