Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα στην Championsbet

H Μπάγερν και η Μάντσεστερ Σίτι έρχονται απόψε στις 21:30 αντιμέτωπες σε έναν… καλοκαιρινό τελικό με φιλικό χαρακτήρα! Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σήμερα σε έναν φιλικό αγώνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους και οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Βέβαια, σε έναν φιλικό αγώνα, το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει στο γήπεδο – αλλά όχι στο στοίχημα! Ειδικά όταν η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Championsbet έχει φροντίσει να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη όσα μέλη της στοιχηματίσουν στον αγώνα και προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Τα αυξημένα κέρδη θα οφείλονται στην προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσε η Championsbet για τον αγώνα της Μπάγερν με τη Μάντσεστερ Σίτι.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, μηδενίζει την προμήθεια που διατηρεί η Championsbet με τη μικρή μείωση των αποδόσεων και αυξάνει ξανά τις αποδόσεις, υποσχόμενη εξίσου αυξημένα κέρδη. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στον σημερινό φιλικό αγώνα η Championsbet έχουν ως εξής στην αγορά του 1Χ2: 1.89 για νίκη της Μπάγερν, 4.01 για ισοπαλία και 4.40 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Οι εν λόγω αποδόσεις, μάλιστα, συγκαταλέγονται στις κορυφαίες του ανταγωνισμού, χάρη στην αύξησή τους. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Η σημερινή προσφορά της Championsbet, τέλος, ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα, με αποτέλεσμα να θεωρείται ακόμη πιο συμφέρουσα. Οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να στοιχηματίσουν ένα ελάχιστο ποσό ή να τζιράρουν την αξία των κερδών που θα προκύψουν, προκειμένου να τα απελευθερώσουν. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της Μπάγερν με τη Μάντσεστερ Σίτι, πριν την έναρξή του.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία