Ουαλία-Βέλγιο με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι προημιτελικοί του EURO συνεχίζονται και απόψε είναι η σειρά της Ουαλίας και του Βελγίου να διεκδικήσουν μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στις 22:00, υποσχόμενες όχι μόνο θέαμα, αλλά και ευκαιρίες στοιχηματισμού.

 

Βέβαια, κάποιες ευκαιρίες είναι πιο συμφέρουσες από κάποιες άλλες και αυτό ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση της Novibet. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον αποψινό προημιτελικό του EURO, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί ελαφρώς.

 

Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα απ’ όλα, ότι απουσιάζει η προμήθεια που διατηρεί συνήθως η Novibet, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Δεύτερον, ότι οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στις αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Και τρίτον, αφού τα εν λόγω κέρδη θα προέρχονται από αυξημένες αποδόσεις (και όχι από κάποιο μπόνους ή δωρεάν στοίχημα), θα έχουν τη μορφή μετρητών και δε θα απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά**, λοιπόν, τα μέλη της Novibet μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στο Ουαλία-Βέλγιο και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη. Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, μάλιστα, η Novibet έχουν ως εξής: 5.52 για νίκη της Ουαλίας, 3.57 για ισοπαλία και 1.84 για νίκη του Βελγίου. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να καταφέρνουν να ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Άλλωστε, οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα*.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν κανονικά το στοίχημά τους στον αγώνα. Το στοίχημα αυτό, βέβαια, θα πρέπει να το τοποθετήσουν στην αγορά του 1Χ2 και πριν την έναρξη του αγώνα. Και, εφόσον η πρόβλεψή τους για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα είναι σωστή, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία