Κρίσταλ Πάλας – Μπόλτον με 0% γκανιότα στην Championsbet

H Championsbet στρέφει σήμερα το βλέμμα της σε κάθε γωνιά του κόσμου που διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες, αλλά η προτίμησή της φαίνεται πως είναι στην Αγγλία και στους σημερινούς αγώνες του FA Cup. Ανάμεσα σε αυτούς τους αγώνες, άλλωστε, βρίσκεται και η αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με τη Μπόλτον, η οποία συμμετέχει στον πρόγραμμα προσφορών της ιστοσελίδας στοιχημάτων.

 

Αναλυτικότερα, ο σημερινός αγώνας του FA Cup προσφέρεται με 0% γκανιότα στην Championsbet, με αποτέλεσμα όσοι στοιχηματίσουν σε αυτόν να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η 0% γκανιότα σημαίνει πως η προμήθεια που διατηρεί συνήθως η Championsbet (και ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων) απουσιάζει στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν παραμείνει σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αυτό, φυσικά, σημαίνει και υψηλότερα κέρδη για όσους στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Κρίσταλ Πάλας – Μπόλτον και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που μπορούν να εκμεταλλευτούν, χάρη στην απουσία της γκανιότας, στην αγορά του 1Χ2 έχουν ως εξής: 1.68 για νίκη της Κρίσταλ Πάλας, 4.10 για ισοπαλία και 5.84 για νίκη της Μπόλτον. Οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, οι οποίες έχουν κατά κανόνα μειωθεί, λόγω της προμήθειας που διατηρούν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στον αγώνα της Κρίσταλ Πάλας με τη Μπόλτον, λοιπόν, δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 22:00 που ξεκινά ο αγώνας και, φυσικά, να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, τα αυξημένα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία