0% γκανιότα* στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού από την ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

O Ολυμπιακός φιλοδοξεί να συνεχίσει σήμερα την επιτυχημένη πορεία του στο Champions League και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα, σε έναν αγώνα που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα προσφορών** σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας Nonibet μάλιστα, προσφέρουν τον αγώνα με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα να υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε επιλεγμένα στοιχήματα.

Η σημερινή προσφορά** μπορεί να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, αφού οι αποδόσεις στο 1Χ2 έχουν αυξηθεί, χωρίς όμως να αυξάνουν παράλληλα και το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet καλεί τους παίχτες να εκμεταλλευτούν τρεις αυξημένες αποδόσεις, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό, πριν τις 22:00 που ξεκινά ο αγώνας. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εισπράξουν κέρδη.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές της προσφοράς**, μάλιστα, δε θα είναι μόνο αυξημένα, αλλά θα έχουν παράλληλα και τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις που θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Οι τρεις αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, βρίσκονται στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Ολυμπιακού και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.20 για νίκη του Ερυθρού Αστέρα, 3.45 για ισοπαλία και 2.50 για νίκη του Ολυμπιακού. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η μεγάλη πλειοψηφία του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη (και με τη μορφή μετρητών) σε όσους καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία