Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Championsbet μας έχει συνηθίσει στο να συμπεριλαμβάνει καθημερινά αγώνες με 0% γκανιότα στο πρόγραμμά της και η σημερινή ημέρα δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, προβλέποντας απλά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τα αυξημένα αυτά κέρδη είναι αποτέλεσμα των αυξημένων αποδόσεων που ανακοίνωσε η Championsbet στα τρία διαθέσιμα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Από τη στιγμή που απουσιάζει η γκανιότα, άλλωστε, απουσιάζει και η προμήθεια που διατηρούν από κάθε στοίχημα οι bookmakers, η οποία ευθύνεται για μικρή μείωση των αποδόσεων. Με λίγα λόγια, λοιπόν, οι αποδόσεις αυξήθηκαν, δίνοντας στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, σε σχέση με αυτά που θα διεκδικούσαν σε αντίστοιχα στοιχήματα στον ανταγωνισμό.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, η Championsbet για τον αποψινό αγώνα του Champions League είναι οι παρακάτω: 2.93 για νίκη της Γιουβέντους, 3.26 για ισοπαλία και 2.81 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού.

 

Τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται, όμως, η συγκεκριμένη προσφορά δεν αποτελούν το μόνο πλεονέκτημά της. Η προσφορά της μηδενικής γκανιότας, άλλωστε, διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες (όπως τα bonus, οι επιστροφές χρημάτων και τα δωρεάν στοιχήματα), χάρη στο γεγονός ότι δε συνοδεύεται από σύνθετους όρους και άλλες απαιτήσεις. Με λίγα λόγια, απουσιάζουν όροι όπως τα ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού και το τζιράρισμα των κερδών που προκύπτουν, προκειμένου αυτά να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Τα επιπλέον κέρδη, λοιπόν, και η απουσία όρων που απαιτούν την αλλαγή των συνηθειών των παιχτών είναι οι παράγοντες που καθιστούν τόσο συμφέρουσα τη συγκεκριμένη προσφορά. Και οι παίχτες που θα αποφασίσουν να την εκμεταλλευτούν απόψε στην ιστοσελίδα της Championsbet, στοιχηματίζοντας στο 1Χ2 του Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι σε θέση να δώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους.

Η Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και προσφέρει και πολλά παιχνίδια στους παίχτες της όπως καζίνο,πόκερ,τάβλι,κίνο και άλλα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία