Ειδικά στοιχήματα για τα ρεκόρ του Wimbledon από τη Novibet

Αν και το τουρνουά τένις του Wimbledon βρίσκεται στην τελική του ευθεία και ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν είναι αργά για τους ενδιαφερόμενους να στοιχηματίσουν σε αυτό. Άλλωστε, οι εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν ακόμη αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, όχι μόνο στους αγώνες που απομένουν, αλλά και στις κατηγορίες των μακροχρόνιων και ειδικών στοιχημάτων.

Μια ιδιαίτερη σειρά από ειδικά στοιχήματα, μάλιστα, ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων Novibet. Τα μέλη της μπορούν να τοποθετήσουν κάποια ειδικά στοιχήματα που αφορούν στα ρεκόρ που ενδεχομένως καταρριφθούν στους εναπομείναντες αγώνες του Wimbledon και μπορούν να αποφέρουν αρκετά κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

 

Τα ρεκόρ ως αντικείμενο στοιχηματισμού

Αναλυτικότερα, όσοι επισκεφτούν την κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων του Wimbledon που διατηρεί στην ιστοσελίδα της η Novibet θα δουν και την επιλογή των ρεκόρ που ενδεχομένως καταρριφθούν τις επόμενες ημέρες. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυτά και να εξασφαλίσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, αν οι προβλέψεις τους επαληθευθούν.

Για παράδειγμα, ένα τέτοιο στοίχημα καλεί τους παίχτες να προβλέψουν αν θα σπάσει το ρεκόρ των 212 άσων στην κατηγορία των ανδρών και των 102 άσων στην κατηγορία των γυναικών. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν θα καταρριφθεί το ρεκόρ ταχύτητας σερβίς και στις δύο κατηγορίες. Στην κατηγορία των γυναικών, το ρεκόρ είναι στα 129 μίλια την ώρα και στων ανδρών στα 148 μίλια την ώρα.

Τέλος, εν όψει και των τελικών της διοργάνωσης, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και στο αν θα καταρριφθεί το ρεκόρ του μεγαλύτερου σε χρονική διάρκεια αγώνα. Το προηγούμενο ρεκόρ είναι στις 11 ώρες και 5 λεπτά και όσοι στοιχηματίσουν σε αυτό θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια μεγάλη απόδοση.

Η σειρά των ειδικών στοιχημάτων για τα ρεκόρ του Wimbledon που ανακοίνωσε η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet, τέλος, θα κλείσει τα ξημερώματα της Κυριακής, στις 03:00.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία