Ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου από τη Novibet

Ο ερχομός του Σαββατοκύριακου θα σημάνει παράλληλα και την έναρξη των επόμενων αγωνιστικών των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει η 5η αγωνιστική της αγγλικής Premier League, η 4η αγωνιστική της ισπανικής Primera Division, της γερμανικής Bundesliga, της ελληνικής Superleague και της ιταλικής Serie A και η 6η αγωνιστική της γαλλικής Ligue 1. Όλοι οι αγώνες των παραπάνω διοργανώσεων παρουσιάζουν μικρότερο ή μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, ενώ κάθε αγωνιστική καλύπτεται και από μια σειρά ειδικών στοιχημάτων στην στοιχηματική εταιρεία Novibet.

 

Ειδικά στοιχήματα ποδοσφαίρου στη Novibet

Όπως συνηθίζει, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για το ποδόσφαιρο, τα οποία αφορούν στις εξελίξεις κάθε αγωνιστικής των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Οι επιλογές που προσφέρει η εταιρεία καλύπτουν τα δημοφιλέστερα πρωταθλήματα της Ευρώπης (από την αγγλική Premier League έως την ελληνική Superleague) και οι παίχτες που δε θέλουν να στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένους αγώνες μπορούν απλά να επιλέξουν ένα από αυτά και να διεκδικήσουν με διαφορετικούς τρόπους μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Οι επιλογές ειδικού στοιχηματισμού

Η αγωνιστική κάθε διοργάνωσης που καλύπτεται στοιχηματικά από τη Novibet συνοδεύεται από αρκετές επιλογές – όσο δημοφιλέστερη είναι η διοργάνωση τόσο περισσότερες επιλογές ειδικών στοιχημάτων έχει.

Για παράδειγμα, στην περίπτωση της αγγλικής Premier League, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στην ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ, στο σύνολο των γκολ ή αυτογκόλ και στο αν θα σημειωθεί χατ τρικ, αν κάποια ομάδα θα χάσει με διαφορά 5 γκολ και άνω και σε άλλα ειδικά στοιχήματα. Αντίστοιχα, στη γερμανική Bundesliga μπορούν να στοιχηματίσουν στο σύνολο γκολ και αυτογκόλ, στην ομάδα με τα περισσότερα γκολ και σε μια σειρά ειδικών στοιχημάτων για την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Ντόρτμουντ.

Στην περίπτωση της ελληνικής Superleague, τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν στο σύνολο των γκολ και σε στοιχήματα που αφορούν στα ζεύγη Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, επιλέγοντας κάποια από τα αντίστοιχα ειδικά στοιχήματα.

Εννοείται πως δικαίωμα να στοιχηματίσουν έχουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία