Επιλεγμένες τιμές… ανεβαίνουν στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet!

Η σημερινή Black Friday είναι περισσότερο γνωστή για τη μείωση των τιμών, αλλά στην περίπτωση της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, κάποιες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και πλέον υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους παίχτες τις εκμεταλλευτούν και προβλέψουν σωστά. Συγκεκριμένα, η Novibet ανακοίνωσε μια σειρά συνδυαστικών στοιχημάτων με ενισχυμένες αποδόσεις στους αγγλικούς αγώνες ποδοσφαίρου των επόμενων ημερών και υπόσχεται να μοιράσει αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και τις εκμεταλλευτούν.

Οι ενισχυμένες αποδόσεις της Novibet αφορούν σε τέσσερα ειδικά στοιχήματα, που καλύπτουν ενδεχόμενα των αγγλικών αγώνων ποδοσφαίρου των επόμενων ημερών, και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους τυχερούς παίχτες.

 

Τα ειδικά στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Το πρώτο από αυτά τα στοιχήματα αφορά στον σημερινό αγώνα του Championship ανάμεσα σε Ίπσουιτς και Γουέστ Μπρόμγουιτς και προβλέπει ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και πως ο αριθμός των γκολ θα είναι over 2,5. H ενισχυμένη απόδοση του στοιχήματος αγγίζει το 2.70.

Το δεύτερο στοίχημα αφορά στον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι και προβλέπει ότι θα σκοράρουν και ο Εντέν Αζάρ και ο Χάρι Κέιν. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση έχει φτάσει στο 5.50.

Το τρίτο στοίχημα αφορά στον αγώνα του Championship ανάμεσα σε Ρόδεραμ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που επίσης πραγματοποιείται το Σάββατο. Και εδώ, η πρόβλεψη κάνει λόγο για GG και σκορ over 2,5 και συνοδεύεται από την απόδοση 2.65.

Το τελευταίο στοίχημα ενισχυμένης απόδοσης της Novibet, τέλος, αφορά σε τρεις διαφορετικούς αγώνες και προβλέπει ότι Μπόρνμουθ, Γουλβς και Άστον Βίλα θα πετύχουν over 2,5 γκολ στους αγώνες τους. Η απόδοση εδώ έχει φτάσει στο 7.50.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις θα παραμείνουν ενισχυμένες έως την έναρξη κάθε αγώνα που περιλαμβάνουν τα επιλεγμένα στοιχήματα και οι παίχτες θα μπορούν να τις εκμεταλλευτούν, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Στα τέσσερα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία