Ενισχυμένη απόδοση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Η επιστροφή των αγώνων του Europa League σημαίνει ότι αυξάνονται και οι αναμετρήσεις που παρουσιάζουν ελληνικό ενδιαφέρον, αφού Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ρίχνονται ξανά απόψε στη μάχη της πρόκρισης, απέναντι στην Ντουντελάντζ και τη ΜΟΛ Βίντι αντίστοιχα. Οι δύο αγώνες παρουσιάζουν, βέβαια, και στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών στην εταιρία στοιχημάτων Novibet.

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, τοποθετώντας προβλέψεις στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, στους σκόρερ ή σε οποιαδήποτε άλλη πτυχή των δύο αγώνων. Παράλληλα, όμως, έχουν στη διάθεσή τους και ένα ειδικό στοίχημα, το οποίο μάλιστα συνοδεύεται από μια ενισχυμένη απόδοση.

 

Το ειδικό στοίχημα της Novibet για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Το εν λόγω στοίχημα είναι συνδυαστικό και αποτελείται από μία πρόβλεψη που αφορά και στους δύο αγώνες. Συγκεκριμένα αφορά στις επιδόσεις των δύο ελληνικών ομάδων και προβλέπει ότι και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα πετύχουν over 2,5 γκολ σε βάρος των Ντουντελάντζ και ΜΟΛ Βίντι αντίστοιχα. Και η απόδοση που συνοδεύει το συγκεκριμένο στοίχημα έχει ενισχυθεί και αγγίζει το 3.90.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση, τα μέλη της Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως το στοίχημα και να περιμένουν να δουν αν η πρόβλεψή του επαληθευθεί. Εφόσον όντως επαληθευθεί, τα κέρδη τους θα είναι ενισχυμένα, ανάλογα της απόδοσης, και φυσικά θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρία να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Τέλος για σήμερα η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας προσφέρει τον αγώνα Φενέρμπαχτσε-Άντερλεχτ με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία