Νέες αποδόσεις για το Brexit και την αγγλική πολιτική σκηνή από την Paddy Power

H πρωθυπουργός της Αγγλίας, Theresa May, εμφανίζεται καθησυχαστική αυτές τις ημέρες, σχετικά με τα επόμενα βήματα του Brexit, αλλά και την κρίσιμη ψηφοφορία της 15ης Ιανουαρίου στο βρετανικό Κοινοβούλιο. Ωστόσο, δε συμμερίζονται όλοι την αισιοδοξία της και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η στοιχηματική εταιρία Paddy Power, η οποία ανακοίνωσε μια σειρά από νέες αποδόσεις και στοιχήματα για διαφορετικές πτυχές του Brexit, αλλά και της επόμενης ημέρας στον πολιτικό κόσμο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Για παράδειγμα, η Paddy Power επιμένει να διατηρεί μια στοιχηματική επιλογή που προβλέπει ότι το δημοψήφισμα για το Brexit θα επαναληφθεί μέσα στο 2019 και, μάλιστα, η απόδοση για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο είναι αρκετά χαμηλή. Και, φυσικά, οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχήματος έχουν ανακοινώσει και άλλα νέα στοιχήματα, ενώ έχουν αλλάξει και τις αποδόσεις από τα υπάρχοντα.

 

Τα στοιχήματα της Paddy Power για το Brexit

Παρά το γεγονός ότι το Brexit φαίνεται να έχει μπει στην τελική ευθεία (απομένει η έγκριση της συμφωνίας στο βρετανικό Κοινοβούλιο), η Paddy Power δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στο αν θα επαναληφθεί κάποιο δημοψήφισμα στη χώρα, εντός του 2019. Η σχετική απόδοση, μάλιστα, κυμαίνεται χαμηλά, στο 2.25. Αντίστοιχα, το ενδεχόμενο να ακυρώσει η Αγγλία το άρθρο 50 τιμολογείται στο 5.50.

Άλλα στοιχήματα που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας αφορούν στο ενδεχόμενο να μην υπάρξει τελική συμφωνία ανάμεσα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ε.Ε., έως τη διορία της 29ης Μαρτίου 2019 (με απόδοση 1.44), καθώς και στο ενδεχόμενο να διεξαχθούν νέες εκλογές στη χώρα εντός της χρονιάς (με απόδοση 2.25). Σε αυτή την περίπτωση, και δεδομένου ότι η May έχει δηλώσει ότι δε θα ηγηθεί των Συντηρητικών, φαβορί είναι ο Boris Johnson (με απόδοση 5.00), έναντι του Dominic Raab (με απόδοση 5.50). 

H Paddy Power ένας λόγος που ξεχωρίζει ανάμεσα στις εταιρίες στοιχημάτων είναι η ποικιλία των ειδικών στοιχημάτων που ανακοινώνει.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία