Αποδόσεις για τον αντικαταστάτη του Μουρίνιο στην Τότεναμ από τη BetFair

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Τότεναμ και, όπως είναι φυσικό, πολλοί φίλαθλοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις προβλέψεις για τον αντικαταστάτη του. Πολλές στοιχηματικές εταιρίες, μάλιστα, όπως η BetFair, τους δίνουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν κέρδη, αφού προσφέρουν στοιχήματα για τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο της Τότεναμ και έχουν ήδη ανακοινώσει τις πρώτες αποδόσεις.

Η απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο ήρθε μετά το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων για την Τότεναμ και εξέπληξε λίγους, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα να κινηθεί πιο κοντά στους φετινούς στόχους της. Κάθε τέτοια εξέλιξη, όμως, αποτελεί ευκαιρία για την ανακοίνωση νέων αποδόσεων και, φυσικά, για την διεκδίκηση κερδών, μέσω στοιχημάτων.

 

Οι αποδόσεις της BetFair για τον αντικαταστάτη του Μουρίνιο

Η στοιχηματική ιστοσελίδα BetFair ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόλυση του Μουρίνιο να ανακοινώνει στοιχήματα και αποδόσεις για τον αντικαταστάτη του και πλέον προσφέρει αρκετές επιλογές σε όσους παίχτες θέλουν να διεκδικήσουν χρήματα, προβλέποντας τον επόμενο προπονητή της Τότεναμ.

Σύμφωνα με αυτές τις αποδόσεις, φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μουρίνιο είναι ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν, με απόδοση 3.75. Ακολουθούν οι Μπρένταν Ρότζερς, με απόδοση 5.00, Σκοτ Πάρκερ και Έντι Χάου, με απόδοση 6.00, ενώ την πεντάδα των φαβορί κλείνει ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, με απόδοση 9.00. Στη λίστα των υποψήφιων προπονητών, τέλος, η BetFair έχει συμπεριλάβει και τον Λέντλεϊ Κινγκ, πρώην αρχηγό της Τότεναμ, με απόδοση 10.00, αλλά και τους Ράφα Μπενίτεζ και Μάξι Αλέγκρι, με απόδοση 15.00.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις θα διαμορφωθούν τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με τις δηλώσεις των υπευθύνων της ομάδας και τις εξελίξεις, και οι παίχτες θα είναι σε θέση να στοιχηματίζουν στον αντικαταστάτη του Μουρίνιο στην Τότεναμ, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfair και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία