Ενισχυμένα κέρδη στους αγώνες του τριημέρου υπόσχεται η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε σήμερα μια σειρά από στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων που αφορούν σε κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου του επόμενου τριημέρου. Τα συγκεκριμένα στοιχήματα μπορούν να αποφέρουν στους παίχτες περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν και καλύπτουν διαφορετικούς αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Αναλυτικότερα, τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων που ανακοίνωσε η Novibet συνδυάζουν προβλέψεις σε πρωταθλήματα όπως το ιταλικό, το αγγλικό, το γερμανικό και το ελληνικό και προσφέρουν στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Η αρχή στη σειρά των ενισχυμένων στοιχημάτων που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet γίνεται σήμερα, Παρασκευή, με ένα στοίχημα που συνδυάζει τρεις διαφορετικές προβλέψεις. Το συγκεκριμένο προβλέπει ότι Λεγκανιές, Γιουβέντους και Βέρντερ Βρέμης θα καταφέρουν να κερδίσουν στους σημερινούς αγώνες τους και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση του 7.85.

Για τους αγώνες του Σαββάτου (και της Κυριακής σε κάποιες περιπτώσεις), από την άλλη, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους δύο τέτοια στοιχήματα. Το πρώτο αφορά στην αγγλική Premier League και προβλέπει ότι θα κερδίσουν οι Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ στους αντίστοιχους αγώνες τους. Η ενισχυμένη απόδοση κυμαίνεται στο 10.80. Το δεύτερο στοίχημα αφορά στους αγώνες της ελληνικής Superleague και προβλέπει ότι θα κερδίσουν οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στους αντίστοιχους αγώνες τους. Η απόδοση εδώ φτάνει το 7.10.

Το στοίχημα ενισχυμένης απόδοσης της Κυριακής, τέλος, αφορά σε τρεις αγώνες της ιταλικής Serie A και προβλέπει ότι οι Μίλαν, Πάρμα και Έμπολι θα έρθουν ισόπαλες στους αντίστοιχους αγώνες τους. Η απόδοση σε αυτή την περίπτωση αγγίζει το 47.40.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα θα παραμείνουν στη θέση τους, έως ότου ξεκινήσουν οι αγώνες που περιλαμβάνουν. Και τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι τα εκμεταλλευτούν και δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Για σήμερα η Novibet έχει επιλέξει και τον αγώνα Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε και τον προσφέρει με 0% γκανιότα* για τα μέλη της. Τέλος όλες τις προσφορές** τις Novibet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία