Ειδικά στοιχήματα παιχτών στο Δανία-Βέλγιο από την στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Οι αγώνες του EURO συνεχίζονται και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, το Βέλγιο, αντιμετωπίζει τη Δανία, σε έναν αγώνα που θα παρουσίαζε έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, ακόμα κι αν η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten δεν ανακοίνωσε μια σειρά από ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως έκανε στην περίπτωση των ειδικών στοιχημάτων παιχτών. Η Interwetten ενισχύει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον, χάρη σε μια σειρά συνηθισμένων και πρωτότυπων στοιχημάτων, τα οποία μπορούν να αποφέρουν κέρδη με εναλλακτικούς τρόπους.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Interwetten θα μπορέσουν να τοποθετήσουν κάποια ειδικά στοιχήματα για τους παίχτες του Δανία-Βέλγιο, τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο τα γκολ και τα σουτ. Τα στοιχήματα αυτά θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα και θα αντικατασταθούν έπειτα από τα αντίστοιχα του live στοιχήματος.

 

Τα ειδικά στοιχήματα παιχτών της Interwetten

Τα μέλη της Interwetten που θα θελήσουν να επιλέξουν ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα παιχτών θα πρέπει να επιλέξουν τη σχετική κατηγορία αγορών και να δουν τα διαθέσιμα στοιχήματα. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται πρώτα τα πιο συνηθισμένα, όπως ο αριθμός των γκολ που θα πετύχουν επιλεγμένοι παίχτες ή ο αριθμός των ασίστ και των σουτ. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και τα στοιχήματα για τα σουτ εντός στόχου, αλλά και εκείνα για τον πρώτο, τον τελευταίο και τον σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής.

Παράλληλα, η Interwetten, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, προσφέρει και κάποια πιο ιδιαίτερα στοιχήματα, όπως το να σκοράρουν από τουλάχιστον ένα γκολ οι προτεινόμενοι παίχτες ή το να πετύχει κάποιος παίχτης τουλάχιστον δύο γκολ. Τέλος, υπάρχουν και κάποια στοιχήματα που ουσιαστικά συνδυάζουν δύο προβλέψεις. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και τα στοιχήματα του scorecast, τα οποία ζητούν από τους παίχτες του στοιχήματος να προβλέψουν τον πρώτο σκόρερ του αγώνα και το ακριβές σκορ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία