Αργοπορημένο ή και ακυρωμένο Brexit προβλέπουν τα online στοιχήματα

Το Brexit είναι το πολιτικό θέμα των ημερών στην Ευρώπη και, όπως είναι φυσικό, οι ραγδαίες εξελίξεις για τη συμφωνία διαζυγίου ανάμεσα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρωπαϊκή Ένωση δε θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητες τις εταιρείες στοιχημάτων. Πολλές από αυτές, άλλωστε, ανακοίνωναν σχετικά στοιχήματα όλους τους προηγούμενους μήνες και συνεχίζουν να το κάνουν, πιστές στις εξελίξεις.

Τις προηγούμενες ημέρες, για παράδειγμα, τα μέλη συγκεκριμένων ιστοσελίδων μπορούσαν να στοιχηματίσουν στο αν η συμφωνία που πέτυχε η Theresa May θα εγκρινόταν από το Κοινοβούλιο ή αν η πρόταση μομφής εναντίον της θα περνούσε. Πλέον, όμως, οι παίχτες έχουν και νέες επιλογές, μεταξύ των οποίων και η καθυστέρηση του Brexit ή η ολοκληρωτική ακύρωσή του.

 

Τα νέα ειδικά στοιχήματα για το Brexit

Για παράδειγμα, μια από τις στοιχηματικές εταιρείες που προσφέρουν ήδη νέα στοιχήματα για το Brexit είναι η BetFair. Εκεί, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν δύο νέα στοιχήματα: το πρώτο προβλέπει ότι η διαδικασία του Brexit θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο, καθώς δε θα υπάρξει νέα συμφωνία έως τις 29 Μαρτίου, και το δεύτερο ότι το Brexit θα ακυρωθεί τελικά.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις που συνοδεύουν τα δύο στοιχήματα, μάλιστα, τα φαβορί δείχνουν σημαντικές εξελίξεις στο θέμα. Για παράδειγμα, το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί το Brexit μετά το 2022 εμφανίζει πιθανότητες επαλήθευσης γύρω στο 25%, με μια γενική και αόριστη καθυστέρηση να βρίσκεται στο 80%. Αντίστοιχα πιθανό μοιάζει και το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί καθόλου το Brexit, μετά από ναυάγιο των συνομιλιών για συμφωνία.

Παρόμοια άποψη φαίνεται πως έχουν και άλλες εταιρείες στοιχήματος που έχουν ανακοινώσει παρόμοια στοιχήματα. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές και αυτούς που τοποθετούν τα στοιχήματα, άλλωστε, οι τελευταίες εξελίξεις αλλάζουν σημαντικά το μέλλον του Brexit.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfair και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία