Πλήθος ειδικών στοιχημάτων για το Champions League στη Betfred

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετούς σημαντικούς αγώνες ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο του Champions League. Όπως είναι λογικό, λοιπόν, εκατοντάδες παίχτες θα συρρεύσουν στη στοιχηματική εταιρία BetFred, προκειμένου να προχωρήσουν σε προβλέψεις και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Εξάλλου, οι επιλογές είναι πολλές σε κάθε αγώνα και η BetFred έχει φροντίσει να τις αυξήσει ακόμη περισσότερο.

 

Πέρα από τα… συνηθισμένα στοιχήματα που μπορούν να τοποθετήσουν οι παίχτες στους σημερινούς αγώνες του Champions League (όπως ο νικητής αγώνα, το ακριβές σκορ και το over/under), έχουν στη διάθεσή τους και ένα πλήθος ειδικών στοιχημάτων που ανακοίνωσε η BetFred, σχετικά με λιγότερο συνηθισμένες πτυχές του αγώνα. Τέτοια στοιχήματα μπορούν να βρουν κυρίως σε δύο επιλεγμένους αγώνες από το σημερινό πρόγραμμα: αυτόν ανάμεσα σε Κλαμπ Μπριζ και Λέστερ και αυτόν ανάμεσα σε Τότεναμ και Μονακό.

 

Όσοι, λοιπόν, περιηγηθούν στα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η BetFred για τους παραπάνω αγώνες θα δουν μπροστά τους αρκετές επιλογές. Για παράδειγμα, στο Τότεναμ-Μονακό μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν θα σημειωθεί κάποιο πέναλτι ή θα εμφανιστεί κάποια κόκκινη κάρτα, στο αν ο Χάρι Κέιν θα σκοράρει με κεφαλιά, στο αν θα σημειωθεί γκολ στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα και σε άλλα ειδικά στοιχήματα. Αντίστοιχα, στον αγώνα ανάμεσα σε Κλαμπ Μπριζ και Λέστερ, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν η Λέστερ θα κερδίσει πέναλτι, αν ο Ριγιάντ Μαχρέζ θα σκοράρει έξω από τη μεγάλη περιοχή και σε πολλά ακόμα.

 

Τα στοιχήματα αυτά βρίσκονται σε έναν ξεχωριστό τομέα της σελίδας και συνοδεύονται όλα από την αντίστοιχη απόδοση. Όσοι, λοιπόν, τα προτιμήσουν και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν τα αντίστοιχα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε κάτι διαφορετικό.

 

Δυστυχώς οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η εταιρία, καθώς η BetFred δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfred και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία