Ειδικά στοιχήματα για τους σκόρερ στην εταιρία στοιχημάτων Meridianbet

To σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου περιλαμβάνει δύο κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου, οι οποίοι προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Meridianbet. Πρόκειται για τον αγώνα της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τορίνο και τον αγώνα της αγγλικής Premier League ανάμεσα σε Έβερτον και Μπέρνλι, οι οποίοι συνοδεύονται από εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές στην ιστοσελίδα της Meridianbet.

Παράλληλα, όμως, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας έχουν ανακοινώσει και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για τους σκόρερ των δύο αναμετρήσεων. Χάρη σε αυτά τα στοιχήματα, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν κάποια εναλλακτικά στοιχήματα και να διεκδικήσουν κέρδη, ανάλογα με τα γκολ κάθε ποδοσφαιριστή.

 

Οι σκόρερ των Γιουβέντους-Τορίνο και Έβερτον-Μπέρνλι

Η Meridianbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που αφορούν στους κορυφαίους σκόρερ των παραπάνω ομάδων και τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίσουν στο πόσα γκολ θα πετύχει ο καθένας. Για παράδειγμα, στην περίπτωση του Γιουβέντους-Τορίνο, μπορούν να στοιχηματίσουν στον αριθμό των γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Μόιζε Κιν ή του Αντρέα Μπελότι. Αντίστοιχα, στην περίπτωση του Έβερτον-Μπέρνλι, μπορούν να στοιχηματίσουν στον αριθμό των γκολ του Ριτσάρλισον, του Τζενκ Τοσούν ή του Άσλεϊ Μπαρνς.

Σε καθεμία από τις παραπάνω επιλογές, οι παίχτες έχουν αρκετά σημεία, προκειμένου να στοιχηματίσουν. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στα 1+ γκολ, στα 2+ ή στα 3+, ενώ παράλληλα μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, στοιχηματίζοντας στο αν οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές θα πετύχουν το πρώτο ή το τελευταίο γκολ του αγώνα.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα παραμείνουν ανοιχτά έως την έναρξη κάθε αγώνα και οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να προβλέψουν τον αριθμό των γκολ και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία