Ενισχυμένες αποδόσεις για το τριήμερο από την εταιρία στοιχήματος Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet έχει φροντίσει να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία στοιχημάτων για το ποδόσφαιρο, όπου οι παίχτες θα βρουν μια σειρά από συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις. Τα εν λόγω στοιχήματα συνδυάζουν αποτελέσματα σε διαφορετικούς αγώνες και λειτουργούν ως προκατασκευασμένα παρολί. Παράλληλα, όμως, οι ήδη αυξημένες αποδόσεις τους έχουν ενισχυθεί από τη Novibet και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Και αυτό το τριήμερο, λοιπόν, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν τέτοιου είδους στοιχήματα και να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις που μπορούν να τους αποφέρουν αυξημένα κέρδη. Η Novibet, μάλιστα, ανακοίνωσε τρία τέτοια στοιχήματα, ένα για κάθε ημέρα του τριημέρου.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Το πρώτο από τα συνδυαστικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet αφορά σε σημερινούς αγώνες – της ιταλικής Serie A, της γαλλικής Ligue 1 και της γερμανικής Bundesliga. Συγκεκριμένα, προβλέπει ότι Μίλαν, Λυών και Αννόβερο θα καταφέρουν να πετύχουν over 2,5 γκολ στους σημερινούς αγώνες τους και συνοδεύεται από απόδοση 5.00.

Το δεύτερο συνδυαστικό στοίχημα αφορά στους αγώνες του Σαββάτου και στην αγγλική Premier League. Το συγκεκριμένο προβλέπει ότι Μάνστεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Τσέλσι θα κερδίσουν στους αγώνες τους και συνοδεύεται από απόδοση 2.40.

Το τρίτο στοίχημα, τέλος, ισχύει για την Κυριακή και για τον αγώνα της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Λάτσιο και Φροζινόνε. Το στοίχημα προβλέπει ότι θα σημειωθούν over 2,5 γκολ, G/G και πως θα σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ο Τσίρο Ιμόμπιλε. Η απόδοση σε αυτή την περίπτωση βρίσκεται στο 3.60.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τα επιλέξουν, εφόσον βέβαια επαληθευθούν οι προβλέψεις τους. Και τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

H Novibet η οποία να σας θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και χτες ανακοίνωσε συνδυαστικό στοίχημα στους αγώνες του Europa League για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία