Νέες αποδόσεις της στοιχηματικής ιστοσελίδα Paddy Power για τον Πρόεδρο Trump

Όπως φαίνεται, η δουλειά των υπαλλήλων της Paddy Power που έχουν αναλάβει να δημιουργούν νέα στοιχήματα για τον Πρόεδρο Trump και να προσαρμόζουν τις αποδόσεις σε κάθε νέα εξέλιξη δεν έχει κανένα διάλειμμα, αφού οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ανάγκασαν για μια ακόμη φορά την στοιχηματική ιστοσελίδα να μειώσει κάποιες αποδόσεις και να δημιουργήσει κάποια νέα στοιχήματα.

Το νεότερο στοιχηματικό γεγονός στο σήριαλ της προεδρίας του Donald Trump αφορά στον Γενικό Εισαγγελέα Jeff Sessions και στο μέλλον του στη θέση που διατηρεί σήμερα. Παράλληλα, βέβαια, μειώθηκαν οι αποδόσεις στα στοιχήματα που προβλέπουν ότι ο Trump δεν πρόκειται να εξαντλήσει την τετραετία, αλλά και σε αυτά που προβλέπουν ενδεχόμενη παραπομπή του Προέδρου των ΗΠΑ.

 

Οι νέες αποδόσεις της Paddy Power

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικές ημέρες, όταν ο Πρόεδρος Trump δήλωσε πως δεν αναγνωρίζει κανέναν Γενικό Εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να αμφισβητηθεί έντονα το μέλλον του Sessions στη θέση του. Οι αποδόσεις της Paddy Power, μάλιστα, έπεσαν σχεδόν στα μισά, με την πρόβλεψη να μην είναι ο Sessions Γενικός Εισαγγελέας την 1η Ιανουαρίου 2019 να συνοδεύεται πλέον από απόδοση 3.00. Παράλληλα, ο Sessions αποτελεί πλέον ένα από τα φαβορί για να αποκαλυφθεί πως έγραψε το περιβόητο πια editorial των New York Times, με την απόδοσή του να βρίσκεται στο 11.00.

Τις εξελίξεις που προκάλεσαν απότομη πτώση των αποδόσεων σχολίασε και εκπρόσωπος της στοιχηματικής εταιρείας Paddy Power, αναφέροντας: “Φαντάζεστε να βγει μια ημέρα το αφεντικό σας στην τηλεόραση και να δηλώσει ότι δεν υπάρχετε; Ε, λοιπόν, αυτό συνέβη στον Jeff Sessions. Μόνο που το αφεντικό του είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Και, εν μέσω των όλων όσων ακούγονται για τον Γενικό Εισαγγελέα, μειώσαμε και τις αποδόσεις του ενδεχόμενου να αποκαλυφθεί ότι αυτός έγραψε το άρθρο των NY Times”.

Ένα από τα πολλά πράγματα που κάνει την Paddy Power να ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων είναι τα πρωτότυπα στοιχήματα που ανακοινώνει αλλά και οι ιδιαίτερες διαφημίσεις της. Να σας θυμίσουμε πως τον Μάρτιο του 2017 είχε ανακοινώσει πως ψάχνει επικεφαλή στοιχημάτων για την διαχείριση των ειδικών στοιχημάτων που αφορούν τον Donald Trump!

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία