Ιταλία-Ισπανία με 500+ στοιχήματα στην ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten

Η ώρα του πρώτου ημιτελικού του EURO φτάνει απόψε και Ιταλία και Ισπανία θα διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό, προκειμένου να συνεχίσουν την επιτυχημένη τους πορεία στη διοργάνωση. Ο ημιτελικός ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία, όπως είναι φυσικό, είναι διαθέσιμος για στοιχηματισμό στις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες έχουν ήδη ανακοινώσει εκατοντάδες επιλογές για όσους θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη.

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten ανακοίνωσε περισσότερα από 500 στοιχήματα στον αποψινό ημιτελικό, δίνοντας έτσι στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, επιλέγοντας ανάμεσα στις δεκάδες αγορές που καλύπτουν σχεδόν κάθε πτυχή του αγώνα.

 

Τα στοιχήματα της Interwetten στο Ιταλία-Ισπανία

Τα μέλη της Interwetten που θέλουν να στοιχηματίσουν στο Ιταλία-Ισπανία δεν έχουν παρά να επιλέξουν τον αγώνα και να δουν όλες τις επιλογές που προσφέρονται. Τα 500+ στοιχήματα της Interwetten χωρίζονται σε αγορές διαφορετικών κατηγοριών, οι οποίες καλύπτουν συνηθισμένες και μη πτυχές της αναμέτρησης.

Για παράδειγμα, οι παίχτες θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν στις πιο συνηθισμένες αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, το GG/NG, το χάντικαπ, το ακριβές σκορ και η διπλή ευκαιρία. Παράλληλα, θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν μόνο στην πρόκριση της ομάδας που θα βρεθεί στον τελικό, στον τρόπο πρόκρισης, στο ενδεχόμενο παράτασης ή πέναλτι και σε άλλες παρόμοιες αγορές.

Όπως είναι φυσικό, οι επιλογές τους δεν τελειώνουν εδώ και περιλαμβάνουν πολλές περισσότερες πτυχές του αγώνα. Οι παίχτες θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν ξεχωριστά στα ημίχρονα του αγώνα (σε πολλές και διαφορετικές αγορές), στους σκόρερ, στις κάρτες και στα κόρνερ, αλλά και σε μια σειρά από ασιατικά χάντικαπ. Επίσης, μπορούν να τοποθετήσουν ειδικά στοιχήματα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, στον χρόνο επίτευξης των γκολ, στο scorecast, αλλά και σε κάποια ειδικά στοιχήματα του αγώνα.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα μέχρι την έναρξη του αγώνα και θα αντικατασταθούν από τα αντίστοιχα του live στοιχήματος μετά τη σέντρα του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία