Ενισχυμένες αποδόσεις στο Champions League από την εταιρία στοιχήματος Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε και σήμερα κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις, που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσα μέλη της στοιχηματίσουν στους αγώνες του Champions League. Μέσω δύο διαφορετικών προσφορών**, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις και να προβλέψουν σωστά.

Οι προσφορές** που ενισχύουν επιλεγμένες αποδόσεις στους σημερινούς αγώνες του Champions League είναι δύο: η πρώτη είναι αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σαχτάρ Ντόνετσκ και Λυών και η δεύτερη αυτή που ενισχύει επιλεγμένες αποδόσεις σε συνδυαστικά στοιχήματα για τους αγώνες της διοργάνωσης.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Σαχτάρ Ντόνετσκ – Λυών

Η πρώτη προσφορά** ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Σαχτάρ Ντόνετσκ και Λυών. Χάρη στο γεγονός ότι η καθιερωμένη προμήθεια έχει εξαλειφθεί, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς** είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Αν τα καταφέρουν, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Χάρη στην προσφορά**, τέλος, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League έχουν ως εξής: 2.30 για νίκη της Σαχτάρ Ντόνετσκ, 3.94 για ισοπαλία και 3.16 για νίκη της Λυών.

 

Ενισχυμένη απόδοση για over 2,5 γκολ στους σημερινούς αγώνες

Παράλληλα, η στοιχηματική εταιρία Novibet ανακοίνωσε ένα συνδυαστικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση. Το συγκεκριμένο προβλέπει ότι όλοι οι σημερινοί αγώνες του Champions League θα λήξουν με over 2,5 γκολ και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση του 57.35! Και σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν το κατάλληλο στοίχημα.

Και τις δύο προσφορές** αυτές μπορούν να τις επωφεληθούν και όσοι Έλληνες το επιθυμούν καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία