Γερμανία-Γαλλία με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, λίγους μήνες μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας, και αγωνίζονται στο UEFA Nations League, υποσχόμενες θέαμα, συγκινήσεις και, φυσικά, άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες. Και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους για μια ακόμη φορά σε κορυφαίες αναμετρήσεις εθνικών ομάδων και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Και, όπως είναι φυσικό, η νέα διοργάνωση είναι ιδανική και για μια σειρά προσφορών από τις στοιχηματικές εταιρίες. Ήδη η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έκανε σήμερα την αρχή, προσφέροντας έναν από τους σημερινούς αγώνες του Nations League με 0% γκανιότα*. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Γαλλία, η οποία προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Γερμανία και Γαλλία. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη και, στην περίπτωση που προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα καταφέρουν να αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους με ποσά που θα είναι υψηλότερα από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Αναλυτικότερα, η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα του Nations League: 2.67 για νίκη της Γερμανίας, 3.40 για ισοπαλία 2.97 για νίκη της Γαλλίας. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στα μέλη της Novibet – αρκεί, βέβαια, να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, καλύπτοντας τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Γερμανία-Γαλλία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία