Κορυφαίες αποδόσεις στην Primera Division από την εταιρία στοιχήματος Novibet

Δεδομένου ότι αυτή την εβδομάδα οι αγώνες του Champions League απουσιάζουν από το αγωνιστικό πρόγραμμα, πολλοί παίχτες του στοιχήματος ενδεχομένως θεωρήσουν ότι η δράση στα γήπεδα ποδοσφαίρου δεν είναι πλούσια σήμερα. Ωστόσο, μια σειρά από αγώνες σε εθνικά πρωταθλήματα και διοργανώσεις Κυπέλλου έρχονται να τους διαψεύσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι αγώνες της ισπανικής Primera Division, οι οποίοι διεξάγονται σήμερα. Και ανάμεσά τους ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Λα Κορούνια με τη Σεβίλλη, η οποία προσφέρεται επιπλέον με 0% γκανιότα* στην εταιρία στοιχήματος Novibet.

Η Novibet ανακοίνωσε κορυφαίες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο τα χρήματά τους.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Λα Κορούνια – Σεβίλλη

Η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet ισχύει μόνο για τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Σεβίλλη. Στα τρία αυτά σημεία, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, καθώς απουσιάζει η γκανιότα*, η καθιερωμένη προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωσή τους σε κανονικές συνθήκες.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Από τη στιγμή που η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στα επιλεγμένα σημεία, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primer Division έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.75 για νίκη της Λα Κορούνια, 3.61 για ισοπαλία και 2.75 για νίκη της Σεβίλλης. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

H Novibet, η οποία και ανήκει σιτς νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, για τον λόγο τον οποίο προείπαμε έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αυτές τις μέρες, για παράδειγμα χτες όπου επέλεξε την Bundesliga και τον αγώνα Μάιντζ και Φράιμπουργκ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία