Ενισχυμένη αξία στοιχηματισμού στο Ιταλία-Σουηδία από την Goalbet

Η στοιχηματική εταιρεία Goalbet συνεχίζει να επικεντρώνεται και σήμερα στους αγώνες μπαράζ των προκριματικών στο Μουντιάλ της Ρωσίας και τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε αυτούς έχουν μία ακόμη ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας. Η ευκαιρία αυτή δίνεται σήμερα στον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Σουηδία, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα.

Τι σημαίνει αυτό; Η Goalbet διατηρεί μηδενική προμήθεια στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα, με αποτέλεσμα οι αντίστοιχες αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα από αυτά που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού. Με άλλα λόγια, η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet έχει ανακοινώσει υψηλότερες αποδόσεις από τον ανταγωνισμό στα επιλεγμένα σημεία του Ιταλία-Σουηδία.

 

Περισσότερα πιθανά κέρδη για τους νικητές

Η σημερινή προσφορά της Goalbet αφορά αποκλειστικά στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Σουηδία. Εκεί, άλλωστε, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει, συγκεκριμένα, να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45, σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το νικητή της αναμέτρησης, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

Στην προσφορά, τέλος, συμμετέχουν μονά στοιχήματα και παρολί οποιασδήποτε αξίας, αλλά όχι και τα live στοιχήματα.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς

Χάρη στην προσφορά της και στην απουσία της γκανιότας, λοιπόν, η εταιρεία στοιχηματισμού Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ποδοσφαίρου: 1.56 για νίκη της Ιταλίας, 4.08 για ισοπαλία και 8.16 για νίκη της Σουηδίας. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

Η Goalbet ανακοινώνει συνεχώς την προσφορά της μηδενικής γκανιότας σε διάφορα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα ανά τον κόσμο για παράδειγμα ο βραζιλιάνικος αγώνας Πόντε Πρέτα και Γκρέμιο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία