Ρόμα – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Οι αγώνες του Champions League επανέρχονται στην αγωνιστική καθημερινότητα και το σημερινό πρόγραμμα της διοργάνωσης ρίχνει στα… βαθιά τους παίχτες του στοιχήματος, δίνοντάς τους την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε άκρως ενδιαφέροντες αγώνες και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Στην περίπτωση των μελών της εταιρείας στοιχημάτων Novibet, μάλιστα, τα κέρδη μπορούν να είναι μεγαλύτερα, χάρη στη σημερινή της προσφορά**.

Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει απόψε για την αγορά του 1Χ2 στον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Ρόμα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Χάρη στην προσφορά**, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Περισσότερα κέρδη στην αγορά του 1Χ2

Ουσιαστικά, αυτό που υπόσχεται η προσφορά** είναι αύξηση των πιθανών κερδών, χωρίς να αυξάνεται παράλληλα το ρίσκο. Η αύξηση των κερδών οφείλεται στην παράλληλη αύξηση των αποδόσεων. Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, στη μη μείωσή τους.

Άλλωστε, η γκανιότα* αποτελεί την προμήθεια που προκαλεί μια μικρή μείωση σε κάθε απόδοση, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker. Χωρίς αυτή την προμήθεια στην αγορά του 1Χ2 (όπου ισχύει η προσφορά**), οι σχετικές αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες υψηλότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του αποψινού αγώνα του Champions League. Αυτές έχουν ως εξής: 3.10 για νίκη της Ρόμα, 3.22 για ισοπαλία και 2.70 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι εν λόγω αποδόσεις καταφέρνουν και κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, ξεπερνώντας το μέσο όρο της αγοράς.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στην προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet συμμετέχουν μόνο όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στα κατάλληλα σημεία του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Ρόμα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και να το κάνουν πριν την έναρξη του αγώνα στις 21:45. Επιπλέον, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία