Κορυφαίες αποδόσεις στους προημιτελικούς του Μουντιάλ ανακοίνωσε η Goalbet

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Goalbet ενεργοποίησε και σήμερα την προσφορά της 0% γκανιότας και προσφέρει με κορυφαίες αποδόσεις τους δύο προημιτελικούς του Μουντιάλ. Πρόκειται για τους αγώνες της Βραζιλίας με το Βέλγιο και της Ουρουγουάης με τη Γαλλία, οι οποίοι προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 και υπόσχονται πλέον αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα των δύο σημερινών προημιτελικών.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, σε έναν ή και στους δύο προημιτελικούς. Εφόσον η πρόβλεψή τους για το τελικό αποτέλεσμα επαληθευθεί, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα είναι αυξημένα (ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων), χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν παραπάνω.

 

Περισσότερα κέρδη στους σημερινούς προημιτελικούς

Όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά είναι αυτές που θα συναντήσουν στην αγορά του 1Χ2 των δύο σημερινών προημιτελικών, οι οποίες έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 4.82 για νίκη της Ουρουγουάης, 3.16 για ισοπαλία και 2.09 για νίκη της Γαλλίας στον πρώτο προημιτελικό και 2.19 για νίκη της Βραζιλίας, 3.52 για ισοπαλία και 3.82 για νίκη της Γαλλίας στον δεύτερο προημιτελικό.

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει στους δύο επιλεγμένους αγώνες η εταιρία στοιχημάτων Goalbet ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει στην αγορά του 1Χ2 οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, το οποίο σημαίνει ότι τα μέλη της Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, αλλά με το ίδιο ακριβώς ρίσκο. Και τα κέρδη αυτά θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν με όποιον τρόπο επιθυμούν, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία