Πόρτο-Ρόμα με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet στρέφει απόψε το βλέμμα της κατά κύριο λόγο στους προκριματικούς αγώνες του Champions League και στην αναμέτρηση της Πόρτο με τη Ρόμα, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 21:45. Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν παρουσιάζει μόνο έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά και την ευκαιρία για τους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους – αρκεί να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet.

 

Πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η συγκεκριμένη προσφορά** έχει ως αποτέλεσμα να εξαλειφθεί η προμήθεια που διατηρεί η Novibet στην αγορά του 1Χ2 και να επιστρέψουν οι αποδόσεις σε υψηλότερα επίπεδα. Χωρίς γκανιότα*, άλλωστε, δεν έχουν προμήθεια και χωρίς προμήθεια, οι αποδόσεις δε μειώνονται.

 

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τρεις αυξημένες αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού του Champions League. Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 2.40 για νίκη της Πόρτο, 3.35 για ισοπαλία και 3.40 για νίκη της Ρόμα.

 

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα των αντίστοιχων αποδόσεων του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα*, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις που ανακοίνωσαν στην αγορά του 1Χ2 στο Πόρτο-Ρόμα.

 

Όσοι παίχτες, τέλος, εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι υπεύθυνοι. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν είναι απαραίτητο το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία