Ενισχυμένες αποδόσεις στο Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χέρτα από την Goalbet

Η Goalbet προσφέρει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε εκατοντάδες στοιχηματικές αγορές στους αγώνες του Europa League, αλλά φροντίζει να ξεχωρίσει κάποια σημεία που παρουσιάζουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ακόμη μεγαλύτερη στοιχηματική αξία, χάρη στη σημερινή προσφορά της. Η προσφορά δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία ευθύνεται για την αύξηση τριών αποδόσεων στον επιλεγμένο αγώνα του σημερινού προγράμματος.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Χέρτα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χέρτα με 0% γκανιότα

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Χέρτα και αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2. Εκεί, η προμήθεια που διατηρείται είναι μηδενική, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Χάρη στην προσφορά της, λοιπόν, η Goalbet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε τις παρακάτω αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα του Europa League: 1.72 για νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο, 3.80 για ισοπαλία και 6.07 για νίκη της Χέρτα. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς δεν έχουν μειωθεί όπως έχει συμβεί με όλες τις υπόλοιπες.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα: μονά ή παρολί οποιασδήποτε αξίας στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Χέρτα. Εφόσον τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα εγκαίρως (πριν τις 20:00 που ξεκινά ο αγώνας) θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Και, αν προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα τα εξασφαλίσουν.

Οι αγώνες του Europa League παίρνουν την σκυτάλη από αυτούς του Champions League και το ίδιο και η προσφορές της Goalbet. Ύστερα από την 0% γκανιότα που πρόσφερε χτες στον αγώνα Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ολυμπιακός σήμερα επέλεξε τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χέρτα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία