Κορυφαίες αποδόσεις στη Euroleague από την εταιρία στοιχήματος Novibet

Το μπάσκετ και οι αγώνες της Euroleague βρίσκονται σε περίοπτη θέση σήμερα στην εταιρία στοιχήματος Novibet, καθώς ξεκινά μια νέα σειρά αναμετρήσεων που μπορεί να αποτελέσει το αντικείμενο των προβλέψεων των παιχτών. Και, όπως συνήθως, κάποιοι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από άλλους, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά** 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τον σημερινό αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Ολίμπια Μιλάνο και Μπασκόνια. Την προσφορά** θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του νικητή του αγώνα. Και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις κορυφαίες αποδόσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet, οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, και να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Ολίμπια Μιλάνο και Μπασκόνια. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το νικητή της αναμέτρησης, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών. Με άλλα λόγια τα κέρδη τους θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Τα αυξημένα κέρδη θα εξαρτηθούν από τα ποσά που θα στοιχηματίσουν οι παίχτες, αλλά και από τις ενισχυμένες αποδόσεις της προσφοράς**. Οι αποδόσεις αυτές στην αγορά του νικητή του επιλεγμένου αγώνα έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.70 για νίκη της Ολίμπια Μιλάνο και 2.41 για νίκη της Μπασκόνια. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, σε σχέση με τους ανταγωνιστές της Novibet.

Τέλος η Novibet έχει ανακοινώσει ειδικά στοιχήματα για την Euroleague και την 8η αγωνιστική της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία