Στοιχήματα αυξημένης αξίας στο Ολυμπιακός-Γιουβέντους

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη Γιουβέντους, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League, και ήδη οι περισσότεροι παίχτες του online στοιχήματος αναζητούν τις καλύτερες αποδόσεις, αλλά και τις αγορές εκείνες που θα τους εξασφαλίσουν τα περισσότερα κέρδη. Παράλληλα, βέβαια, πολλοί αναζητούν και κάποιες προσφορές που θα αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη, με κάποιο μπόνους που αφορά στον αγώνα. Χάρη σε τέτοιου είδους προσφορές, το ποσό στο λογαριασμό τους πιθανότατα θα αυξηθεί περισσότερο. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι το στοίχημά τους θα αποκτήσει αυξημένη αξία.

 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τέτοιου είδους προσφορές απαιτούν αρκετά από τους παίχτες, είτε για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη είτε για να μπορέσουν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, όταν τα εξασφαλίσουν. Παρά τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται, λοιπόν, τέτοιες προσφορές, δεν αυξάνουν την αξία ενός στοιχήματος.

 

Αντίθετα, υπάρχει μια άλλη προσφορά, την οποία συναντάμε σε δύο περιπτώσεις στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιουβέντους και η οποία κατορθώνει να αυξήσει την αξία ενός στοιχήματος, υποσχόμενη αυξημένα κέρδη χωρίς προϋποθέσεις. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ανακοινώθηκε από δύο νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες για τον αποψινό αγώνα: τον Stoiximan και την Championsbet.

 

Η προσφορά της 0% γκανιότας υπόσχεται αυξημένα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι δεν παρακρατούν γκανιότα (την προμήθεια που εξασφαλίζει το κέρδος τους) από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2. Μηδενική προμήθεια σημαίνει και αυξημένες αποδόσεις και αυξημένες αποδόσεις σημαίνουν αυξημένα κέρδη. Τόσο απλά. Απλά και χωρίς προϋποθέσεις.

 

Άλλωστε, το μόνο που έχει να κάνει κάποιος παίχτης για να αυξήσει την αξία του στοιχήματός του, χάρη στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας, είναι να στοιχηματίσει στην αγορά του 1Χ2, στον Stoiximan ή στην Championsbet, και να κερδίσει. Τα αυξημένα κέρδη του θα μεταφερθούν έπειτα στο λογαριασμό του και θα μπορεί να προχωρήσει σε ανάληψή τους ανά πάσα στιγμή. Αφού δεν πρόκειται για κάποιο bonus, δεν υπάρχουν απαιτήσεις τζιραρίσματος.

 

Οι παίχτες, λοιπόν, που θα επιλέξουν τη συγκεκριμένη προσφορά, στον Stoiximan ή στην Championsbet, θα κατορθώσουν εύκολα να αυξήσουν την αξία του στοιχήματός τους στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιουβέντους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία