Κορυφαίες αποδόσεις στο FA Cup από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet, ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα του αγγλικού FA Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς. Ο εν λόγω αγώνας, που είναι προγραμματισμένος για απόψε στις 21:45, προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, γεγονός που σημαίνει πως όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά θα μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, αρκεί να καλύψουν κάποιες πολύ απλές προϋποθέσεις.

Αναλυτικότερα, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα και να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα, προκειμένου να εκμεταλλευτούν στο 100% τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet.

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet έχει αυξήσει τρεις επιλεγμένες αποδόσεις, τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες, υπό την προϋπόθεση ότι θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς, πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Ωστόσο, θα πρέπει οπωσδήποτε να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αν τα καταφέρουν, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, που θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό τους, χωρίς περιορισμούς.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον επιλεγμένο αγώνα

Οι μόνες αποδόσεις στον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά της Goalbet βρίσκονται στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.88 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 3.87 για ισοπαλία και 4.71 για νίκη της Γουλβς. Οι αποδόσεις αυτές μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία