Στοιχήματα αυξημένης αξίας στο Καμερούν-Αυστραλία από τη Novibet

Η νόμιμη εταιρεία στοιχηματισμού Novibet καλύπτει στο σύνολό τους τους αγώνες ποδοσφαίρου του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και οι σημερινές αναμετρήσεις της σημαντικότερης διοργάνωσης αυτών των ημερών δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Πέρα από το να προσφέρει αποδόσεις και ευκαιρίες στοιχηματισμού, όμως, η στοιχηματική ιστοσελίδα φροντίζει να συμπεριλάβει και τον σημαντικότερο αγώνα της ημέρας στο πρόγραμμα των προσφορών** της, διατηρώντας 0% γκανιότα* στην επερχόμενη αναμέτρηση του Καμερούν με την Αυστραλία.

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά**, τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 αποκτούν αυξημένη αξία και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, χωρίς να τους επιβαρύνουν με περισσότερο ρίσκο.

 

0% γκανιότα* στο Καμερούν-Αυστραλία

Η συγκεκριμένη προσφορά** είναι γνωστή στα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Novibet. Οι παίχτες αποκτούν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στην επιλεγμένη αγορά του επιλεγμένου αγώνα και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν σήμερα σε ένα από τα σημεία του 1Χ2 του Καμερούν-Αυστραλία θα δουν αυξημένες αποδόσεις και θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

Η προσφορά** της Novibet λειτουργεί ως εξής: οι αποδόσεις δε μειώνονται όπως συνήθως, λόγω του ότι η προμήθεια του bookmaker, γνωστή ως γκανιότα*, βρίσκεται στο 0%. Έτσι, όσοι στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Χάρη στην προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών έχουν ως εξής: 2.50 για νίκη του Καμερούν, 3.50 για ισοπαλία και 3.10 για νίκη της Αυστραλίας. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει τις δικές τους αποδόσεις.

 

Όροι συμμετοχής

Αυτό που χρειάζονται οι παίχτες, για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**, είναι ένα στοίχημα στον αγώνα ανάμεσα σε Καμερούν και Αυστραλία, στην αγορά του 1Χ2. Το εν λόγω στοίχημα θα πρέπει επίσης να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα (στις 18:00) και να προβλέπει σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Για να αvακοινώσει η Novibet την προσφορά** της 0% γκανιότας* χτες επέλεξε τον αγώνα μεταξύ της Ρωσίας με την Πορτογαλία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία