Αυξημένες αποδόσεις σε δύο αγώνες από τη Mybet

Η εταιρία στοιχήματος Mybet προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε δύο ντέρμπι κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων αυτή την εβδομάδα. Οι αποδόσεις των δύο αγώνων έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις" που ανανεώνει σε εβδομαδιαία βάση η Mybet. Στο πλαίσιο αυτής της προσφοράς, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του online στοιχήματος διατηρούν μειωμένη γκανιότα από τα στοιχήματα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να παίρνουν την ανιούσα.

 

Οι αγώνες που συμμετέχουν αυτή την εβδομάδα στην προσφορά "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις", λοιπόν, είναι οι εξής:

 

  • Μίλαν-Ρόμα (στις 9 Μαΐου, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, με αποδόσεις στο 104,10%)
  • Λάτσιο-Ίντερ (στις 10 Μαΐου, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, με αποδόσεις στο 104,30%)

 

Οι αποδόσεις στους παραπάνω αγώνες είναι όχι μόνο αυξημένες, χάρη στη μείωση της γκανιότας, αλλά και υψηλότερες από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών. Όπως δηλώνουν, άλλωστε, και τα ποσοστά που τις συνοδεύουν βρίσκονται στο 104,10% και στο 104,30% αντίστοιχα, σε σχέση με το μέσο όρο του ανταγωνισμού.

 

Τα επιπλέον κέρδη που υπόσχονται, όμως, οι αυξημένες αποδόσεις στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σωστά στους αγώνες ανάμεσα σε Μίλαν και Ρόμα και Λάτσιο και Ίντερ δεν αποτελούν το μόνο πλεονέκτημα της προσφοράς της Mybet. Όπως και σε κάθε άλλη προσφορά που αφορά σε μείωση ή εξάλειψη της γκανιότας, δεν υπάρχουν σύνθετοι όροι και απαιτητικές προϋποθέσεις που μειώνουν την αξία της. Με λίγα λόγια, οι παίχτες δεν είναι υποχρεωμένοι να στοιχηματίσουν ένα ελάχιστο ποσό για να συμμετέχουν στην προσφορά ή να τζιράρουν τα κέρδη που θα προκύψουν από αυτή, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να προβλέψουν σωστά.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία