Κροατία-Αγγλία με 0% γκανιότα* στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Ο δεύτερος ημιτελικός του Μουντιάλ είναι προγραμματισμένος για απόψε στις 21:00 και από αυτόν θα προκύψει η δεύτερη ομάδα του μεγάλου τελικού, εκείνη που θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία. Από τον ίδιο αγώνα, βέβαια, θα προκύψουν και πολλοί νικητές στο στοίχημα, αρκεί να πραγματοποιήσουν τις κατάλληλες προβλέψεις στο Κροατία-Αγγλία αλλά και να εκμεταλλευτούν τις κατάλληλες προσφορές** από τις στοιχηματικές εταιρίες. Και κάποιοι από τους νικητές που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην εταιρία στοιχημάτων Novibet θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στη σημερινή προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Η προσφορά** είναι γνωστή στους περισσότερους παίχτες του online στοιχήματος. Πρόκειται για αυτή της 0% γκανιότας*, χάρη στην οποία έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Από τη στιγμή, λοιπόν, που η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στο Κροατία-Αγγλία, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Με άλλα λόγια, υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

Περισσότερα κέρδη στους νικητές μέσω της προσφοράς**

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε σήμερα η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Κροατία και Αγγλία. Εκεί, άλλωστε, βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις. Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού ημιτελικού, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν αντιμετωπίσει αυξημένο ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις του 1Χ2 στο Κροατία-Αγγλία

Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού ημιτελικού έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.71 για νίκη της Κροατίας, 3.18 για ισοπαλία και 2.40 για νίκη της Αγγλίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία